LUNCH: Fredag 15/2

Fisk
Fishcakes med tabbolehsallad & chiliyoghurt (L) 145

Pasta
Mezzi rigate med lax i rödcurrysås med bladspenat (G)(Ä)(L)(S) 145

Kött
Kalv tri-tipsteak med tomat-avocadosalsa, dragonäs & citronsky (Ä) 145

Vego
Chèvresoppa med sallad på borottibönor, fänkål & rostade pinjenötter (L)(N) 135

Entrecôte
Grillad med tryffelmajonnäs, tomat-löksallad & pommes (Ä) 245

El-burgare
Högrevsburgare med avocado, bacon, chilimajo, picklad lök, cheddar, slaw & friterad sötpotatis (L)(Ä)(G) 215

Köttbullar
Brasserierullade på kalvfärs med rårörda lingon, gurka, gräddsås & potatispuré (G)(L)(Ä) 185

Caesar
Klassisk sallad på vårat vis där du väljer mellan nygrillad tonfisk eller sotad majskyckling (Ä)(G)(L) 195