Fredag 4/10″Alla kanelbullars dag”

Fisk
Brasseriets fiskfricassé med räkor, hummersås, cheddartoast & potatis (L)(S)(G) 145

Pasta
Garganelli med bacon, ostsås & gröna ärter (G)(Ä)(L) 135

Kött(L)(G)145
Biff Rydberg, bakad äggula, ölkokt lök & senap-krassecrème (L)(Ä) 155

Vego
Rostad broccoli, blomkål, portabellosvamp, potatis & bönsalsa & het gurkyoghurt (L) 135

Entrcôte
Grillad entrecôte med dragonnäs, haricot verts, friterad kapris & pommes (Ä) 245

Köttbullar
Brasserierullade på kalvfärs med rårörda lingon, gurka, gräddsås & potatispuré (G)(L)(Ä) 195

Oktoberfest
Thûringer rostbratwûrst med surkål, senap & bratkartoffeln (L) 155

Caesar
Klassisk sallad på vårat vis där du väljer mellan nygrillad tonfisk eller majskycklingbröst eller (Ä)(G)(L)(F) 195