LUNCH:Onsdag 6/11

Fisk
Ångad torskfilé med dillslungad potatis, rimmad gurka & tomat-kaprissmör (L) 135

Pasta
Pistage-fårmjölksricottafylld bauletti med sidfläsk & rostad vitlökssås (G)(Ä)(L) 135

Kött
Långbakad fläsksida med soyasky, rödkålsslaw & potatispuré (L) 145

Vego
Rostad broccoli med svamp-risbollar, friterad potatis & gräslöksemulsion (G)(Ä) 135

Långkok
Rödvinsbrässerad oxkind med sotad lök & tryffel-potatispuré (L) 195

Entrecôte
Grillad med karl-johancrème, stringbeans, dijonaise & pommes(Ä) 245

Köttbullar
Brasserierullade på kalvfärs med rårörda lingon, gurka, gräddsås & potatispuré (G)(L)(Ä) 185

Caesar
Klassisk sallad på vårat vis där du väljer mellan nygrillad tonfisk eller sotad majskyckling (Ä)(G)(L) 195