LUNCH:Torsdag 11/10

Fisk
Ugnsbakad flundrafilé med brynt soyasmör, gurksallad & örtslungad potatis (L) 135

Pasta
Spaghetti med sotad tonfisk & vitvinssås (G)(Ä)(L) 135

Kött
Brasseriets kalvfricassé i dillsås med gaffelmosad potatis 135

Vego
Blomkålssoppa med grillad svamp-färskosttoast & gulbetssallad (L)(G) 125

Entrecôte
Grillad med karl-johancrème, stringbeans, dijonaise & pommes (Ä) 245

Långkok
Asiatiska fläskfärsbullar i gröncurrysås med ris, grönsaker & nötter (L)(N)135

Köttbullar
Brasserierullade på kalvfärs med rårörda lingon, gurka, gräddsås & potatispuré (G)(L)(Ä) 185

Caesar
Klassisk sallad på vårat vis där du väljer mellan rostad halloumi, nygrillad tonfisk eller sotad majskyckling (Ä)(G)(L) 195