LUNCH:Måndag 8/10

Fisk
Ugnsbakad sejfilé med kronärtsskockspesto, smör, marcona mandlar & saltrostad potatis (L)(N) 135

Pasta
Karl-johan-ricottafylld giganti med dijonsås & bladspenat (G)(Ä)(L) 135

Kött
Syrliga isterband med örtstuvad potatis, dijonsenap & rödbetor (L)(G)135

Vego
Bön-grönsakspytt med fetaost-sötpotatisaioli (L) 125

Entrecôte
Grillad med tomatsallad, friterad kapris, tryffelmajo & pommes (Ä) 245

Långkok
Vildsvinsgulasch med yoghurt & potatispuré (L) 135

Köttbullar
Brasserierullade på kalvfärs med rårörda lingon, gurka, gräddsås & potatispuré (G)(L)(Ä) 185

Caesar
Klassisk sallad på vårat vis där du väljer mellan rostad halloumi, nygrillad tonfisk eller sotad majskyckling (Ä)(G)(L) 195