LUNCH:Måndag 1/10

Fisk
Ugnsbakad kungsflundra med stompad syrad potatis, citronsmör & fetaost (L) 135

Pasta
Ricotta-ruccolafylld tortelli med tomatragu & kalv tri-tip (G)(Ä)(L) 135

Kött
Vildsvinsgulasch med basmatiris & yoghurt (L)135

Vego
Rostad blomkål, potatis, fänkålssallad & avocadocrème (L) 125

Entrecôte
Grillad med tomatsallad, friterad kapris, tryffelmajo & pommes (Ä) 245

Långkok
Beuf Bourgignon med potatis-persiljepurè & saltgurka (L) 185

Köttbullar
Brasserierullade på kalvfärs med rårörda lingon, gurka, gräddsås & potatispuré (G)(L)(Ä) 185

Caesar
Klassisk sallad på vårat vis där du väljer mellan rostad halloumi, nygrillad tonfisk eller sotad majskyckling (Ä)(G)(L) 195