LUNCH:Fredag 26/10

Fisk
Ugnsbakad laxfilé med kantarell-lökcrème & dillslungad potatis(L)145

Pasta
Garganelli med hjortchorizo & rosépepparsås (G)(Ä)(L) 135

Kött
Wagyu brisket (Bringa) med tomat-mangosalsa, ugnsbakad potatis & pepparsky 145

Vego
Bönbiffar med ljummen potatissallad chilimajonnäs & stringbeans (Ä) 135

Biff
Grillad med karl-johancrème, stringbeans, dijonaise & pommes(Ä) 245

Långkok
Rödvinsbrässerad lammlägg med potatispuré, svartkål & gulbeta (L) 185

Köttbullar
Brasserierullade på kalvfärs med rårörda lingon, gurka, gräddsås & potatispuré (G)(L)(Ä) 185

Caesar
Klassisk sallad på vårat vis där du väljer mellan nygrillad tonfisk eller sotad majskyckling (Ä)(G)(L) 195