LUNCH:Fredag 5/10

Fisk
Brasseriets fiskfricassé med skaldjurssås, potatis, grönt & brödkrutong (L)(S)(G) 135

Pasta
Gorgonzolafylld fiochetti med älgfärs”Bolognese” grädde & vin (G)(Ä)(L) 135

Kött
Svensk rapsgrissida 12h i ugn med hoisinsås, sesam, salladslök & mosad potatis (L)145

Vego
Black bean fried rice med rostad blomkålscrème, palsternacka & svamp (L) 125

Entrecôte
Grillad med tomatsallad, friterad kapris, tryffelmajo & pommes (Ä) 245

Långkok
Vildsvinsgulasch med yoghurt & ris (L) 135

Köttbullar
Brasserierullade på kalvfärs med rårörda lingon, gurka, gräddsås & potatispuré (G)(L)(Ä) 185

Caesar
Klassisk sallad på vårat vis där du väljer mellan rostad halloumi, nygrillad tonfisk eller sotad majskyckling (Ä)(G)(L) 195