LUNCH:Tisdag 4/9

Fisk
Ugnsbakad skrubbskäddafilé med dillcrème, färskpotatis & morot-gurksallad (L) 135

Pasta
Linguine med lamm-rödvinsbolognese & ruccola (G)(Ä)(L) 135

Kött
Kokt rimmad oxbringa med pepparrotsstuvad potatis & lök-persiljesky (L) 135

Vego
Blomkål-aubergincurry med basmatiris & gurkraita 125

Entrecôte
Grillad med tomatsallad, friterad kapris, tryffelmajo & pommes (Ä) 245

Lax
Rimmad lax med dillstuvad potatis & citron (L) 185

Köttbullar
Brasserierullade på kalvfärs med rårörda lingon, gurka, gräddsås & potatispuré (G)(L)(Ä) 185

Caesar
Klassisk sallad på vårat vis där du väljer mellan rostad halloumi, nygrillad tonfisk eller sotad majskyckling (Ä)(G)(L) 195