LUNCH:Tisdag 19/6

Fisk
Örtbakad sejrygg med räk-kaprissmör & färskpotatis (L) (S) 135

Pasta
Giganti fylld med karl-johansvamp-ricotta med pumpakärnspesto & chèvresås (G)(Ä)(L)115

Kött
Majskycklingbröst med potatis-palsternacksstomp & rökt paprikacrème (L) 135

Vego
Sparris-broccolisoppa med ädelostbakad broccoli & Svamp-bönsallad (L)115

Biff
Grillad med tomatsallad, friterad kapris, tryffelmajo & pommes (Ä) 225

Lax
Rimmad lax med dillstuvad potatis & citron (L) 175

Köttbullar
Brasserierullade av kalvfärs med rårörda lingon, gurka, gräddsås & potatispuré (G)(L)(Ä) 175

Caesar
Klassisk sallad på vårat vis med nygrillad tonfisk eller sotad majskyckling (Ä)(G) 175