LUNCH:Fredag 8/6

Fisk
Brasseriets fiskfricassé med saffran, chili, tomat, krutonger, grädde & potatis (L)(G)115

Pasta
Gorgonzolafylld fiochetti med tomatsås & merguez (G)(Ä)(L)115

Kött
Nötpikanha från Normandie med tomatsalsa, rödvinssky & stompad potatis (L) 135

Vego
Sparris-potatissoppa med råstekt sparris, grillat bröd & parmesan (G)(L)115

Biff
Grillad med tomatsallad, friterad kapris, tryffelmajo & pommes (Ä) 225

Lax
Rimmad lax med dillstuvad potatis & citron (L) 175

Köttbullar
Brasserierullade av kalvfärs med rårörda lingon, gurka, gräddsås & potatispuré (G)(L)(Ä) 175

Caesar
Klassisk sallad på vårat vis med nygrillad tonfisk eller sotad majskyckling (Ä)(G) 175