LUNCH:Tisdag 8/5

Fisk
Ört-pankobakad spättafilé med kapris-rödbetssmör & färskpotatis (L)(G)115

Pasta
Kronärtsskocksfylld raviolacci med dijonsås & kalvrostbiff (G)(Ä)(L)115

Kött
Kalvfärsbiff med parmesankokt bulgur & citron (L)(G)(Ä)135

Vego
Vit-sparris-potatissoppa med kingoyster mushroom & zuccinisallad (L) 115

Biff
Grillad med tomatsallad, friterad kapris, dragonäs & pommes (Ä) 225

Lax
Rimmad lax med dillstuvad potatis & citron (L) 175

Köttbullar
Brasserierullade av kalvfärs med rårörda lingon, gurka, gräddsås & potatispuré (G)(L)(Ä) 175

Caesar
Klassisk sallad på vårat vis med nygrillad tonfisk eller sotad majskyckling (Ä)(G) 175