LUNCH:Fredag 11/5

Fisk
Brasseriets fiskfricassé med krassesås, tärnad potatis & vaxbönor (L)115

Pasta
Sparris-ricottafylld giganti med chiliolja & parmesansallad (G)(Ä)(L)115

Kött
Steak minute med morotstzatsiki, pommes & tomat-löksallad (L)135

Vego
Parmesankokt bulgur med ugnstekt svamp, blomkål & citronaioli (Ä)(G)115

Biff
Grillad med tomatsallad, friterad kapris, dragonäs & pommes (Ä) 225

Lax
Rimmad lax med dillstuvad potatis & citron (L) 175

Köttbullar
Brasserierullade av kalvfärs med rårörda lingon, gurka, gräddsås & potatispuré (G)(L)(Ä) 175

Caesar
Klassisk sallad på vårat vis med nygrillad tonfisk eller sotad majskyckling (Ä)(G) 175