LUNCH:Fredag 11/8

Fisk
Brasseriets fiskfricassé med saffranssås, fänkål & ris (L)115

Pasta
Linguine med lammkorv & tomatragu (L,G,Ä) 115

Kött
Tri-tip steak med rostad broccoli, potatis & peparsås (L)135

Vego
Grillad zuccini, palsternacka med gräddkokt svampbulgur, niceoliver & chili-bönolja (L,G) 115

Entrecôte
Grillad med parmesansallad, tryffelmajonnäs & pommes (Ä) 225

Köttbullar
Brasserierullade av kalvfärs med rårörda lingon, gurka, gräddsås & potatispuré(G)(L)(Ä) 175

Caesar
Klassisk sallad på vårat vis med nygrillad majskyckling(Ä)(G) 175

Sallad
Sallad på betor, äpple, dill med grillad tonfisk, pocherat ägg & löktzatsiki (L)(Ä) 195