LUNCH:Fredag 19/5

Fisk
Ångade torskstjärtar med hummersky, färskpotatis & fänkålssallad (L)115

Pasta
Ricotta-sparrisfylld gigantipasta med paprikasås & bladspenat (L,G,Ä) 115

Kött
Grillad Vegas strip med tomatsallad, sotad lökcrème & ugnsbakad potatis (L)135

Vego
Gazpacho med svamptoast & gröna blad (L)115

Entrecote
Grillad med parmesansallad, tryffelmajonnäs & pommes (Ä) 225

Köttbullar
Brasserierullade av kalvfärs med rårörda lingon, gurka, gräddsås & potatispuré(G)(L)(Ä) 175

Matjessill
Serveras m. hackat ägg, rödlök, brynt smör & färskpotatis (L)(Ä) 135

Caesar
Klassisk sallad på vårat vis med nygrillad tonfisk eller sotad majskyckling(Ä)(G) 175

Räksallad
Grillade Argentinska rödräkor på spett med picklad blomkål, sjögräscrisp & sesammajonnäs, (L)(Ä) 195