LUNCH:Fredag 21/4

Fisk
Stekt dill-kaviarströmming med citronsmör & potatispuré (L,Ä,G)115

Pasta
Ricotta spenatfylld tortelloni med oxbringa & lök-dijonsås (L,G,Ä) 115

Kött
Grillad flankstek med råstekt potatis, ramslökscrème & heta bönor (L,G)135

Vego
Blomkålsgratäng med zuccinisallad & bönor(L)115

Entrecote
Grillad med parmesansallad, tryffelmajonnäs & pommes (Ä) 195

Köttbullar
Brasserierullade av kalvfärs med rårörda lingon, gurka, gräddsås & potatispuré(G)(L)(Ä) 175

Matjessill
Serveras m. hackat ägg, rödlök, brynt smör & färskpotatis (L)(Ä) 135

Caesar
Klassisk sallad på vårat vis med nygrillad tonfisk eller sotad majskyckling(Ä)(G) 175

Räksallad
Grillade Argentinska rödräkor på spett med sesammajonnäs, picklad blomkål & sjögräscrisp (L)(Ä) 195